Borstkankervereniging Nederland (BVN) is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstkankerzorg. Dit deelt BVN graag met anderen, tijdens een interactief en gratis webinar. Kijkers kunnen hierin digitaal vragen stellen aan medisch specialisten en belangenbehartigers van BVN. Het webinar wordt 7 maart a.s. rechtstreeks uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur via een link waarmee kijkers zich vooraf kunnen aanmelden.

Om de kennis over borstkankerzorg steeds te vernieuwen, bezoeken vertegenwoordigers van BVN geregeld internationale congressen. De hoogtepunten hiervan worden gedeeld tijdens een live en gratis webinar op donderdag 7 maart om 20.00 uur.

 

In 2018 was BVN bij het European Breast Cancer Congres (EBCC), European Society for Medical Oncology Congres (ESMO) en San Antonio Breast Cancer Symposium (SABCS). Tijdens het webinar op 7 maart geven zorgprofessionals, experts en ervaringsdeskundigen een terugkoppeling van de meest actuele en vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandeling bij borstkanker. De rechtstreekse uitzending wordt gepresenteerd door Inge Diepman.

 

Onderwerpen:

  • Wat kan immuuntherapie betekenen voor borstkanker?
  • Lengte en gevolgen van hormoontherapie.
  • Radiotherapie & chirurgie: meer of minder?
  • Ontwikkelingen bij neo-adjuvante en adjuvante therapie.

 

Met medewerking van onder meer:

Dr. Agnes Jager, oncoloog, Erasmus MC, Rotterdam

Dr. Gabe Sonke, oncoloog, NKI-AvL, Amsterdam

Murielle Sark, patient advocate, BVN

Mirjam Velting, senior belangenbehartiger, BVN

Patricia Hugen , senior belangenbehartiger, BVN

 

Tijdens het webinar kunnen digitaal vragen worden gesteld aan de gasten in het programma. Het webinar wordt rechtstreeks uitgezonden. Om het te kunnen zien, dienen kijkers zich vooraf aan te melden viahttps://live4.easywebinar.eu/bvn/webinar_20190307/registreren. Na afloop kan het webinar worden teruggekeken via www.borstkanker.nl.

 

Kijk voor meer informatie over de congressen die in 2018 hebben plaatsgevonden op www.borstkanker.nl/congressen-2018

 

De promo van het webinar vind je hier: https://youtu.be/jyxQoCzycV4