Cas Knibbeler - portretfoto
Foto: Preventned

Cas Knibbeler is op 14 april jl. als partner toegetreden tot de directie van onderzoek- en adviesbureau Preventned. Hij versterkt het team dat verder bestaat uit Arnold Scholten en Duco Molenaar.

Er is veel veranderd in de wereld van duurzame inzetbaarheid van personeel, stelt Knibbeler. “In het verleden werden interventies veel al ad-hoc ingezet, waarbij een onderzoek vaak ontbrak. Nu zien we dat organisaties veel vaker datagedreven interventies inzetten”, zegt Cas. “We verwachten de komende jaren dat deze trend zal doorzetten. En dat organisaties met medewerkers in gesprek gaan over de acties die echt impact hebben.”

Duco Molenaar: “We zijn met een beweging bezig die continue aandacht nodig heeft. De noodzaak en behoefte naar meer focus op geluk bij organisaties en medewerkers is hoog. We zien steeds meer organisaties die zoekend zijn naar een andere manier van werkgeverschap en daar is hulp bij nodig. Wij bieden met onze resultaatgerichte aanpak actiegerichte stuurinformatie voor leidinggevenden en directies. Onze methodes en datagedreven tools geven inzicht in werkvermogen, risico op uitval, productiviteit en geluk. Met deze inzichten kunnen organisaties gericht aan de slag.”