Hoe kunnen we zorgen voor een succesvolle toekomst van de serviceflat?’

Dat is tevens het onderwerp van een middagsymposium ‘De toekomst van serviceflats’ dat VvE Belang organiseert op woensdagmiddag 10 juni a.s. in het Auditorium van het Congrescentrum van Achmea, Handelsweg 2 te Zeist. Het programma begint om 13.30 uur. Einde: 17.00 uur.
In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties hebben Platform31 en TimesLab in samenwerking met VvE Belang, BAM Woningbouw/Vitaal Zorgvast en de provincie Utrecht een rapport gepubliceerd met als titel ‘Transformatie van serviceflats; kansen voor ouderenhuisvesting’. In dit rapport wordt onder andere beschreven hoe twaalf serviceflats erin zijn geslaagd om de leegstand in hun complexen terug te dringen en de organisatie klaar te maken voor de toekomst. Het rapport is de downloaden op: www.vvebelang.nl onder ‘laatste nieuws’.
Programma en sprekers:
– Inleiding Transformatie van Serviceflats, door Platform31
– Langer Zelfstandig Wonen, door Ton Streppel, Aanjaagteam Langer Zelfstandig Wonen
– Zorg en gezondheid nader ingevuld, sleutel voor de toekomst, door Jeroen Kemperman, senior manager strategie Zilveren Kruis Achmea
– Een gouden toekomst voor serviceflats?, door Fred Schuurs, voorzitter VvE Belang
– Achterstallig onderhoud en energiebesparende maatregelen, hoe gaan we dat betalen? door Kees Oomen, directeur VvE Belang
– Forumdiscussie en vragen ter afsluiting.
Aanmelden:
Voor deelname aan dit symposium kunt u zich aanmelden via: www.vvebelang.nl/serviceflats.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving i.v.m. parkeren.