Frank Houben, directeur Deerns Nederland, portretfoto
Frank Houben is de nieuw benoemde Country Director van Deerns Nederland

Multinationaal advies- en ingenieursbureau Deerns heeft Frank Houben benoemd als nieuwe directeur in Nederland per 1 september 2021.

Als leider in de advies- en ingenieursdienstensector heeft Frank Houben in meer dan drie decennia een sterke staat van dienst opgebouwd in advies en ontwerp voor de publieke en private sector.

Houben zal operationeel leiding geven aan zes kantoren in Den Haag, Groningen, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. Deerns heeft een historie van meer dan 90 jaar in het leveren van hoogwaardige ingenieurs- en adviesdiensten in Nederland.

Deerns is er in Nederland op gericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar innovatieve oplossingen in de sectoren data en technologie, life sciences en gezondheidszorg als ook in vastgoed en luchthavens. Houben zelf verklaart zijn keuze voor zijn nieuwe functie met de duidelijke overtuiging en visie van Deerns op het versnellen van de Nederlandse bijdrage op urgente mondiale problemen zoals klimaatverandering en de COVID-19-pandemie.