Remko Stolk (links) en Bob Mols

Bob Mols, voorheen CEO van HEYDAY Facility Management, is per 1 februari 2021 benoemd tot algemeen directeur van schoonmaakorganisatie Asito. Remko Stolk, voorheen commercieel directeur van Asito, start op dezelfde datum als CEO bij facilitair managementorganisatie HEYDAY. Hans Kroeze, algemeen directeur ADG: “Ik vind het mooi dat we deze posities hebben kunnen invullen met kandidaten uit onze eigen organisatie.”

Bob Mols vervult sinds 1 oktober 2017 de rol van CEO van HEYDAY. Hij heeft zijn sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening en was voorafgaand aan HEYDAY onder andere werkzaam bij KPN en detacheerder Maandag. Tevens deed Mols eerder diverse interim-opdrachten voor ADG dienstengroep.

Remko Stolk is sinds 1 januari 2015 werkzaam als commercieel directeur bij Asito. Hij heeft veel ervaring op het gebied van commercieel management. Voor hij bij Asito kwam, vervulde hij onder meer verschillende functies bij Randstad. De overstap naar HEYDAY biedt Stolk de kans om door te groeien tot CEO.

Hans Kroeze, algemeen directeur ADG dienstengroep: “Zowel Bob als Remko zijn sterke persoonlijkheden en ervaren managers. Met hart voor de zaak en een nadrukkelijke focus op de businessdoelstellingen blijven ze oog houden voor de bedrijfscultuur en weten ze mensen te verbinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat de heren de bedrijven qua groei en succes naar een volgende fase kunnen brengen.“