Sjoerd Dijkstra. Foto: Hago Zorg.

Hago Zorg, schoonmaakdienstverlener in de zorg, heeft Sjoerd Dijkstra per 15 juli benoemd tot directeur Marketing, Innovatie & Commercie. Hij maakt de overstap vanuit zijn huidige rol binnen Hago Zorg als zorgcategoriemanager Ziekenhuizen.

De nieuwe functie vervult hij ter voorbereiding op de al eerder aangekondigde transitie van Hago Zorg binnen Vebego. Dijkstra is sinds 2015 werkzaam bij Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego. Vanuit zijn eerdere functies heeft hij een brede (facilitaire) kennis in de zorg opgebouwd. Hij was verantwoordelijk voor de grotere (her)aanbestedingen en heeft daar een commerciële visie op ontwikkeld. “Ik kijk ernaar uit om met mijn team een nadrukkelijke bijdrage te mogen leveren aan onze duurzame en sociale ambities. Ik geloof oprecht dat je door de juiste aandacht naar zorgpersoneel maar ook naar patiënten, bewoners of cliënten het verschil kan maken, nu en in de toekomst”, aldus Dijkstra.

Met de komst van Dijkstra verlaat Sandra Roso Sanchez Hago Zorg. Zij gaat aan de slag binnen Vebego International B.V. als directeur capacityd®. Hago Zorg vaart sinds 2019 de strategische koers met als missie: ‘We brengen positieve impact op ieder mens in de zorg.’

Bron: Persbericht