Dit is niet nodig met de zelflerende regeling en:key, die automatisch de gewenste comforttemperatuur in elke ruimte regelt. Bij geen gebruik schakelt deze de temperatuur automatisch lager. Resultaat: minstens 20% energiebesparing. En:key is overal inzetbaar, de installatiekosten zijn laag en u profiteert extra dankzij de EIA en lagere exploitatiekosten.

U herkent het: meestal vergeten mensen de verwarming lager te zetten. Bovendien zijn ruimten vaak onregelmatig in gebruik, terwijl de verwarming bij geen gebruik vaak aan staat. Dit is echt zonde van al die onnodige verwarmingsenergie. En eenvoudig te voorkomen met de ruimteregelingen en:key, die zowel in bestaande ruimten als bij nieuwbouw zijn te installeren. Deze intelligente ruimtetemperatuurregeling regelt in elke individuele ruimte de gewenste comforttemperatuur. Bij geen gebruik van de ruimte schakelt de regeling de temperatuur automatisch lager.

Minimaal 20% energiebesparing

Bovendien voorkomt dit zelflerende systeem energieverspilling door een open raam. Als er koude buitenlucht naar binnen stroomt wordt de ruimtetemperatuur verlaagd. Indien mensen langere tijd ergens anders verblijven, dan verlaagt en:key de temperatuur uit zich zelf tot de spaartemperatuur. Dankzij deze algoritmische en zelflerende regelmethode wordt minimaal 20% op energie bespaard.

Fiscaal voordeel via EIA

Naast de minimale energiebesparing van 20% profiteert u als opdrachtgever van lage installatiekosten, lagere exploitatiekosten en financieel voordeel via de energie-investeringsaftrek (EIA). Bovendien draagt u bij aan het klimaat door de vermindering van de CO2 uitstoot.

Lees alle voordelen van en:key in de whitepaper

Bron: Kieback & Peter Nederland