De kwaliteit van uw voedingsmiddelen wordt bepaald tussen de tijd van productie, opslag en het daadwerkelijke consumeren ervan. Als in één van de schakels een fout wordt gemaakt, heeft dit invloed op de kwaliteit van uw eindproduct. Testo biedt u de mogelijkheid om op alle momenten in het proces de controle te behouden.

Om te voldoen aan de HACCP-richtlijnen vereist ook grote zorgvuldigheid en betrokkenheid van uw kant. De meettechnologie van Testo maakt uw werk eenvoudiger.

Deze meettechniek is met vlag en wimpel voor de onafhankelijke ‘HACCP International’ kwaliteitstest geslaagd. Onze meetinstrumenten zijn dus gegarandeerd ‘voedsel veilig’.

Testo temperatuurmeters kunnen in enkele seconden steekproefmetingen uitvoeren en zijn bijzonder geschikt voor controle tijdens transport en opslag van levensmiddelen, restaurants, grootkeukens of in restaurantketens.

Testo dataloggers zijn ideaal voor bewaking en documentatie van de temperatuur in koel- en diepvriesruimtes of vitrinekoelingen geheel conform EN 12830 en IP65!

Testo’s robuuste pH- en temperatuurmeters met automatische temperatuurscompensatie zijn ideaal om grip te houden op de productie en rijping van uw goederen dankzij de onbreekbare meetspits die verwisselbaar is en tevens ongevoelig voor vervuiling.

Voor alle Testo meetinstrumenten voor temperatuur, pH, frituurolie, dataloggers en Saveris geldt:

  • Bieden veilige en betrouwbare hulp bij het uitvoeren van de kwaliteit van levensmiddelen monitoring.
  • Helpen te voldoen aan de normen EN 13485 en 12830
  • Geven geen vuil of ziektekiemen af op levensmiddelen.
  • Zijn gemakkelijk te reinigen, robuust en zijn eenvoudig in gebruik zonder dat er een training gevolgd hoeft te worden.
  • Geven snelle waarden voor HACCP-documentatie

Voor meer informatie over dit innovatieve meetsysteem, ga naar www.testo.nl of bel op 036 5487000

testo logo