Koning & Hartman, specialist in telecom infrastructuren en wireless connectivity, gaat samen met hun partner Druid Software, wereldleider in Private Cellulair LTE en GSM core netwerksoftware, Private LTE oplossingen leveren in de zorgsector.

Koning & Hartman en Druid werken al jaren samen om de zorgsector te voorzien van Private GSM oplossingen. Met de onlangs hernieuwde samenwerkingsovereenkomst maakt Koning & Hartman samen met Druid een venieuwingsstap naar het leveren van Private LTE oplossingen in de zorg. 

De zorgsector vereist snelle en veilige mobiele datacommunicatie voor een efficiënte bedrijfsvoering. Koning & Hartman maakt gebruik van de technologie van Druid in hun Private LTE oplossingen om ervoor te zorgen dat artsen en verpleegkundigen altijd kunnen vertrouwen op het netwerk voor mobiele spraak-, berichten en datadiensten.

“Met de technologie van onze partner Druid kunnen wij ziekenhuizen helpen met het effectief verbeteren van patiënt resultaten”, aldus Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman.

“Artsen en verpleegkundigen hebben directe en gegarandeerde toegang tot patiëntendossiers nodig en dat wel op de nieuwste mobiele apparaten. De Private LTE oplossingen van Koning & Hartman garanderen dat alle informatie veilig en betrouwbaar over het eigen netwerk wordt getransporteerd en zo efficiënt mogelijk beschikbaar wordt gemaakt voor artsen en verpleegkundigen”, aldus Coene.

“De eenvoudige integratie van de software van Druid naar de nieuwste verpleegoproepsystemen en het ziekenhuiscommunicatiesysteem (PABX) zorgt ervoor dat artsen en verplegend personeel altijd verbonden en bereikbaar zijn”, aldus Liam Kenny, CEO van Druid.