Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Last call: NVTG IFHE Wereld Congres 2016

Op 18 en 19 april 2016 zal het NVTG IFHE Wereld Congres 2016 plaatsvinden in het World Forum te Den Haag.

Tijdens het congres zullen er lezingen over de meest recente ontwikkelingen en innovaties omtrent de technologie in de gezondheidszorg zijn van onder andere minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en meer dan twintig andere sprekers van over de hele wereld. Deze sprekers zijn geselecteerd door een speciaal voor dit congres opgezette internationale jury. Ook zal de eerste internationale BouwAward uitgereikt worden aan een excellent zorgproject in het thema “Een healing environment voor alle gebruikers”. Mis deze kans niet om jezelf helemaal up-to-date te krijgen over de technologie in de gezondheidszorg en te netwerken met honderden vooraanstaande internationale professionals in de sector.

Meer informatie over en in inschrijven voor het NVTG IFHE Wereld Congres 2016 kan via www.ifhe2016.nl, maar wees er snel bij: De inschrijving sluit op 11 april!

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...