VWS biedt een gratis e-learning én een live training tot ontregelaar aan. Deze learning en training zijn voor kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgmedewerkers die graag willen dat er binnen hun organisatie meer tijd is voor bewoners of cliënten.
Hiervoor is de nieuwe e-learning en training tot ontregelaar opgezet. Het ministerie van VWS biedt dit in het kader van het programma [Ont]Regel de Zorg kosteloos aan.

Inhoud

In deze e-learning en training leer je hoe regeldruk ontstaat en hoe je regeldruk binnen je eigen zorginstelling in de dagelijkse praktijk vermindert. Met als doel: meer tijd voor de bewoner/cliënt en meer werkplezier omdat je minder tijd voor administratie nodig hebt. De e-learning is bedoeld voor iedereen in de zorg die meer wil weten over het ontstaan en verminderen van regeldruk.

Voor wie?

De training duurt drie dagdelen en is voor kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgmedewerkers die direct aan de slag willen met het verminderen van regeldruk in hun eigen zorgorganisatie. Tijdens de training werk je aan een praktijkopdracht uit je eigen organisatie.

Startdata en inschrijven

De eerste training vindt 17 maart in Amsterdam plaats. Inschrijven kan via deze link.
De e-learning is vanaf maart beschikbaar. Inschrijven kan vanaf maart via deze link.
Bron: Vilans