Foto: Getinge

Getinge’s uitgebreide productassortiment voor een naadloze verwerking van steriele goederen is uitgebreid met nieuwe Getinge Elmasonic Med ultrasone reinigers en flexibele, ergonomische inpaktafels die kunnen worden aangepast aan de manier van werken van de gebruiker.

“Bij de ontwikkeling van onze apparatuur houden we altijd de werkprocessen van de klant in het oog, maar ook de circulatie van de steriele goederen. Zowel de ultrasone reinigers als de flexibele inpaktafels versterken ons aanbod van gebruiksvriendelijke producten die geschikt zijn voor uiteenlopende vereisten en capaciteiten”, zegt Jason Kimström, Product Manager Workflow Offering bij Getinge. De Getinge Elmasonic Med ultrasone reinigers zijn vrijstaande tafelmodellen met een roestvrijstalen reinigingsbad, verkrijgbaar in zes verschillende modellen, van 6 tot 90 liter.

Ultrasone reiniging

“Ultrasone reiniging reinigt overal waar de vloeistof in contact komt met een oppervlak. Daarom maakt deze methode het mogelijk om complexe onderdelen te reinigen met weinig tot geen demontage. De temperatuurlimiet kan individueel worden ingesteld om eiwitdenaturatie te helpen voorkomen, zodat kostbare apparatuur wordt beschermd en optimaal wordt gereinigd”, legt Jason uit. Afzonderlijke reinigingsprogramma’s kunnen in het menu worden opgeslagen en via snelle selectie worden ingeschakeld.

Workflow

“Ons workflowaanbod is geschikt voor veel verschillende toepassingen, zoals centrale sterilisatieafdelingen (CSA’s), kleine klinieken en praktijken, ambulante chirurgische centra, tandheelkundige klinieken en laboratoria. Samen met onze reinigings- en desinfectiemachines, sterilisatoren en verbruiksartikelen bieden ze klanten complete oplossingen met een samenhangend ontwerp en vergelijkbare functionaliteit.”

Bron: Persbericht