Afgelopen week heeft Margot van der Starre het bestuur van de NVZ laten weten dat zij per 1 juni 2017 afscheid neemt als directeur.

De raad van commissarissen van Zorgpartners Midden-Holland heeft Margot van der Starre benoemd als hun nieuwe voorzitter van de raad van bestuur.

Grote inzet en betrokkenheid
Margot van der Starre trad op 1 mei 2010 aan als directeur bij de NVZ. Yvonne van Rooy, voorzitter van de NVZ, geeft aan dat het bestuur Margot zeer erkentelijk is voor haar grote inzet en betrokkenheid. “Margot was de stuwende kracht achter de NVZ-strategie ‘Zorg voor 2020’. Samen met het bestuur heeft ze de afgelopen zeven jaar met verve leidinggegeven aan de vereniging en in het bijzonder het bureau, waarbij ze de NVZ op krachtige wijze wist te positioneren. Wij wensen haar alle goeds toe in de toekomst.”

Ouderenzorg
Margot van der Starre heeft een bewuste keuze gemaakt om haar carrière voort te zetten bij Zorgpartners en dus in de langdurige zorg. “Ik zal me met veel betrokkenheid en enthousiasme inzetten voor de ouderenzorg. De ontwikkelingen in de wijkzorg, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatie hebben al langer mijn bijzondere belangstelling.”

 

Bron en foto: NVZ