Micha van Akkeren - portretfoto

Micha van Akkeren, nu nog werkzaam bij Beweging 3.0, treedt per april toe als lid van de raad van bestuur van ’s Heeren Loo. Met ingang van 1 april vormt hij het bestuur met Ernst Klunder en Ageeth Ouwehand, die intern doorschuiven naar de functies van voorzitter en  vice-voorzitter. Daarmee is de vacature ingevuld die ontstaat met de pensionering van de huidige voorzitter, Jan Fidder. Met Micha van Akkeren heeft ’s Heeren Loo een bestuurder binnengehaald met de nodige ervaring op het gebied van zorg en bedrijfsvoering.

Onder voorzitterschap van Jan Fidder is ’s Heeren Loo gegroeid naar de grootste zorginstelling in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking, met een omzet van meer dan 1 miljard euro.
In de afgelopen jaren zijn er verschillende fusies geweest en is er vooral geïnvesteerd in het primaire proces en de kwaliteit van zorg. Zo heeft ’s Heeren Loo veel expertise in huis, vooral voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en complexe zorgvragen. De koers die in 2018 door de raad van bestuur is ingezet met de drie beloftes mooi werk, goed leven en duurzaam gezond wordt voortgezet.