Ook in deze tijd wil ZorgSaamWonen werken aan kennisdelen en ontmoeting. Kan het niet face-to-face dan doen we het via het scherm. Schrijf u in voor deze serie mini-masterclasses over de uitdagingen van het Langer Thuis wonen in eigen huis en buurt.

Om langer thuis te kunnen wonen is het belangrijk dat de woning prettig en passend is. Technologie kan oplossingen bieden maar er is meer nodig. Het belang van een veilige, sociale en toegankelijke buurt wordt nog onderschat. In deze corona-crisis worden we daar nog extra mee geconfronteerd. Zijn er mensen in de buurt die hulp kunnen bieden aan ouderen? Zijn er voorzieningen nabij ? Zijn deze toegankelijk?

In deze serie mini-masterclasses maak je kennis met 10 deskundigen op terreinen die allemaal van betekenis zijn om langer thuis wonen mogelijk te maken. We schakelen van individu naar gemeenschap, van woning naar de woonomgeving en de Age Friendly City. Als u alle masterclasses gevolg hebt kun je meedoen met een chatsessie met Yvonne Witter en Danielle Harkes, samenstellers van de serie en initiatiefnemers van het platform ZorgSaamwonen.

Aanmelden en meer informatie