Kropman Contamination Control foto cleanroom

De nieuwe cleanroom in het kantoor van Kropman Contamination Control in Lijnden is geopend en in gebruik genomen. De volledig operationele cleanroom met eigen kalibratielaboratorium zal gebruikt worden als showroom én voor theorie- en praktijktrainingen. In deze cleanroom zit ook een volledig kalibratielaboratium, waar kalibratie plaatsvindt van bijvoorbeeld sensoren en andere meetapparatuur.

Vestigingsdirecteur Carlos Kropman vertelt: “Het unieke is dat we de cleanroomkennis die we in huis hebben nu kunnen delen en demonstreren met onze relaties, zowel in de theorie- als praktijksimulaties. Daarmee zijn we uniek zijn in Nederland. Iedereen is welkom om deze cleanroom te komen bekijken, en om er trainingen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe VCCN RL8 richtlijntrainingen, of en met het vervangen van hepafilters in een safechange HEPA filter housing.

Kropman Contamination Control heeft dit mogelijk kunnen maken dankzij partnerships met toeleveranciers. Uiteraard mogen de sponsors deze cleanroom facility met meeting room en bruin café zo vaak als ze maar willen gebruiken (vanzelfsprekend met inachtneming van de huidige coronaregels).”