Van 12 tot en met 14 maart 2019 vindt Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens Zorgtotaal krijgen deelnemers via kennissessies en exposanten inzicht in relevante ontwikkelingen en oplossingen aangereikt voor vraagstukken rond FM, huisvesting en inkoop.

 

Wat kunt u dit jaar allemaal verwachten

De belangrijkste, meest innovatieve producten en diensten voor de zorg worden gepresenteerd. De beurs is ingedeeld in vier segmenten: Facilitair, Inrichting & Omgeving; Eten, Drinken & Gastvrijheid; Revalidatie en Verpleging & Verzorging. Daarnaast demonstreren jonge bedrijven oplossingen die de zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

 

Ruim 300 inspirerende sessies zoals:

* Kwaliteit van leven op de Zuidas: een nieuw woonzorgconcept van Cordaan door o.a. Vincent van Rijswijk, directeur bij Cordaan;

* Het ziekenhuis bouwt aan beter door Jeroen Heintzbergen, manager bouw bij Diakonessenhuis;

* Erasmus MC: de benchmark voor een gezond gebouw, binnen en buiten de zorg door Willemineke Hammer, architect-partner bij EGM architecten.

 

Uitgelichte activiteiten

* Laat u verrassen door de FMG ontdekkingsreis naar de toekomst, u ziet de toekomst in de zorg door de ogen van verschillende zorginstellingen;

* Neem deel aan het InkopersCafé Live waar een aantal actuele vraagstukken verder uitgediept wordt;

* Bezoek de Foodcourt! Goed eten wordt steeds belangrijker binnen de zorg. Want inmiddels is wel bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan het herstel en welzijn van uw patiënten en cliënten. Tijdens Zorgtotaal laten zorginstellingen en leveranciers u op de Foodcourt deze ontwikkelingen met al uw zintuigen ervaren.

 

Kortom, kom naar Zorgtotaal en prikkel uw talent!

Meer informatie en gratis aanmelden