Ontdek de Benchmark machines van Miele

Benchmark machinesDe wasmachines en drogers van de nieuwe generatie Benchmark bieden de totaaloplossing voor uw in-huis wasserij. Er wordt gezorgd voor de hoogste normen en de beste reinigingsprestaties.

De Benchmark wasmachines zijn met het oog op de spreekwoordelijke Miele kwaliteit ontworpen om 30.000 bedrijfsuren lang maximale prestaties te leveren. Intuïtieve besturingen en individuele instellingen stroomlijnen de processen en bieden maximale gebruikersveiligheid.

De nieuwe Benchmark wasmachines en drogers van Miele kunnen de moeilijkste uitdagingen aan. Geen compromissen. Alle nieuwe benchmark wasmachines en drogers moeten consequent hoge prestaties leveren. Dat is duidelijk te zien aan het design van de modellen, maar is ook te merken aan de uitgebreide geoptimaliseerde was- en droogtechniek. Naast een optimaal wasresultaat worden storend lawaai en trillingen tot een minimum beperkt.

Als professioneel gebruiker voldoet u dagelijks aan de hoge eisen van uw klanten. Enerzijds prestatie, anderzijds efficiëntie – met de nieuwe benchmark machines van Miele Professional vindt u moeiteloos de perfecte balans:

  • Laag water- en elektriciteitsverbruik
  • Breed scala aan programma’s
  • Unieke bediening: intuïtief en veilig
  • Eenvoudige koppeling met een efficiënt totaalsysteem

Ontdek de nieuwe standaard in wasverzorging, en het totale scala aan innovaties en voordelen die de nieuwe Benchmark machines u bieden. Alle informatie over uitrustingslijnen en technische innovaties evenals een gedetailleerd modeloverzicht zijn slechts een klik verwijderd.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via e-mail: professional@miele.nl.