Xerox ontwikkelde samen met partner Hyland een workflow oplossing die de processen rondom digitale dossiers optimaliseert.

De nieuwe oplossing Health Records Information Management helpt ziekenhuizen bij het verhogen van de productiviteit en maakt patiëntenzorg inzichtelijk door middel van één enkel, uitgebreid overzicht van alle klinische documenten en gegevens die zijn opgeslagen in een elektronisch patiëntendossier, beeldbank, communicatiesysteem en contentarchief.
“Veel organisaties hebben een haat-liefdeverhouding met papier. Papieren documenten zijn van cruciaal belang voor diverse processen, denk aan facturen en contracten. Toch zien we steeds vaker dat papier de productiviteit verlamt. Dat is de reden waarom de workflow automatisering steeds meer prioriteit krijgt in organisaties”, aldus Herman Levert, General Manager Large Enterprise Organization (LEO) bij Xerox. “We willen de issues die komen kijken bij handmatige, op papier gebaseerde processen, terugdringen. Niet alleen met onze Managed Print Services, maar ook met nieuwe workflow tooling als deze.”