Panasonic introduceert de fully-rugged Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet met geïntegreerde Intell® RealSense™ 3D-camera aangekondigd. De Toughpad is ontworpen voor het onderweg meten en verwerken van 3D-metingen. De tablet is onder meer ideaal voor gebruik bij wondcontrole in de gezondheidszorg.

 

De 7-inch Panasonic FZ-M1 met Intel® RealSense™ D410-camera is een robuuste Windows-tablet waarmee medewerkers op het terrein precieze 3D-metingen kunnen opnemen en verwerken om de beelden te gebruiken in andere line-of-business toepassingen.

 

De oplossing wordt al gebruikt door zorgverleners wereldwijd voor het meten en controleren van de genezing van wonden en doorligplekken. De 3D-camera kan, samen met een specialistische toepassing, wonden in 3D fotograferen en meten. Deze benadering is veel sneller en nauwkeuriger dan traditionele methoden en kan makkelijk door verpleegkundigen en artsen worden gebruikt.

 

De Intel® RealSense™-camera heeft een bereik van 16 cm tot 10 meter, afhankelijk van de resolutie en omgevingsomstandigheden. De camera is geschikt voor gebruik buitenshuis en heeft een beeldresolutie van 1280×720. De Panasonic FZ-M1-tablet met Intel® RealSense™ kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Het apparaat kan bij de aanschaf zo worden geconfigureerd dat de camera kan worden gecombineerd met andere opties, zoals een barcodescanner, warmtecamera, WLAN, robuuste LAN, seriële poort en USB 2.0.

 

De Panasonic Toughpad FZ-M1-tablet levert hoogwaardige multitask-mogelijkheden, dankzij het besturingssysteem Windows 10 Pro en de 6e generatie Intel Core-processor. Voor mobiele medewerkers heeft het apparaat een batterijduur van 9 uur met een optie van 20 uur en hot swap batterijwissel. Het in zonlicht leesbare display kan worden bediend met een stylus, via het touchscreen en met handschoenen aan. Dankzij het fully-rugged en ventilatorloze ontwerp is de tablet bestand tegen een val van 180 cm en heeft deze de IP65-classificatie. Hij is tevens compact en licht genoeg om in de broekzak te worden meegenomen.

 

De Panasonic Toughpad FZ-M1 met RealSense-oplossing is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs vanaf € 2.044,00 exclusief BTW.

 

Ga voor meer informatie over RealSense naar www.realsense.intel.com