Per half februari 2016 maakt Peter de Zwart (57) deel uit van de directie van AT Osborne als directeur Gezondheidszorg.
AT Osborne werkt, in Nederland en internationaal, voor opdrachtgevers in de publieke sector. In de gezondheidszorg, en in het bijzonder in de ziekenhuiswereld, is AT Osborne betrokken bij transitievraagstukken op het gebied van huisvesting- en vastgoed. Met het aantrekken van Peter de Zwart als directeur Gezondheidszorg geeft AT Osborne verder vorm aan haar nationale en internationale groeiambities in de zorgsector.
Peter werkte eerder als behandelend arts, manager in de farmacie en partner bij een organisatieadviesbureau in de gezondheidszorg. De afgelopen jaren was hij lid van de Raad van Bestuur van het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis. In deze functie was hij mede verantwoordelijk voor de strategische heroriëntatie van beide ziekenhuizen, inclusief de vertaling van deze Regiovisie naar een fundamenteel andere organisatie van de ziekenhuiszorg in Midden Brabant. In lijn daarmee gaf hij richting aan het (brede) proces van fusie tot het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis.
Wim Demmers, Algemeen Directeur AT Osborne: “We zijn erg blij met de aanstelling van Peter. In zijn functie als directeur gaat hij, samen met een team van ervaren consultants, invulling geven aan ons strategische speerpunt om de bestaande dienstverlening op het gebied van huisvesting- en vastgoed in de gezondheidszorg uit te breiden met dienstverlening op gebied van bestuurlijke en bedrijfskundige transitievraagstukken.”
Bron: AT Osborne