De polikliniek Oss van Bernhoven verhuist in het laatste weekend van januari 2016 naar een nieuwe vestiging. Naast Bernhoven komen er diverse andere zorgverleners in het pand, ‘Plein Zwanenberg’ geheten.
Op 11 september vond de oplevering en de sleuteloverdracht van de nieuwe polikliniek Oss plaats. We kregen de sleutel van de verhuurder; Brabant Wonen. Vanaf dat moment was het van ons, konden we met de afbouw beginnen.
Afbouw
Het Osse bedrijf Berghege Afbouw verzorgt de afbouw van de poli Oss. Zij zijn vijf dagen bezig geweest met beton storten wat vervolgens een paar dagen moest drogen. Inmiddels zijn zij begonnen met het plaatsen van de gipswanden. Dit noemen ze ook wel “het blikwerk”. Als je er nu rondloopt, krijg je al een goede indruk van hoe het eruit gaat zien. De oude kapel van het ziekenhuis is meegenomen in het ontwerp. Hier zullen o.a. enkele gemeenschappelijke kantoorruimtes komen. Op dit moment is nog niet duidelijk welke functie de kapel verder krijgt.
Hoppenbrouwers neemt de elektronische- en werkuigbouwkundige installaties voor zijn rekening. De technische installaties komen op de derde verdieping van het pand.