Op 25 juni organiseert Mikrocentrum i.s.m. Pontes Medical de 7de editie van de Pontes Medical Expert Meeting. De Pontes Medical Expertmeeting is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor zorgprofessionals, ondernemers, bedrijven en investeerders voor de ontwikkeling van nieuwe medische apparatuur en instrumenten. Deze expertmeeting is uniek in Nederland. U komt direct in contact met de relevante personen binnen het academische ziekenhuis. Dit jaar is dat het UMC Utrecht.

Ontmoet je graag artsen en onderzoekers om producten of ideeën mee te bespreken? Heb jij technologieën om de zorg te verbeteren? Wil jij onderdeel zijn van de ontwikkeling van nieuwe medische apparatuur?

6 ronde tafel gesprekken
Met dé experts op het gebied van valorisatie, medische product en prototype ontwikkeling, MDR, Health Tech Assessment en MedTech marktintroductie.

Pontes Pitches
In een half uur tijd genereren we samen honderden antwoorden op de vraag van zorgprofessionals: 3 pitches van 3 minuten + 3 vragenrondes van 3 minuten + 3 brainstormrondes van 3 minuten.

Netwerken 

Ontmoet de experts, de zorgverleners, de innovatieve bedrijven, de pitchers en de Ponteneurs onder het genot van een hapje en een drankje. Samen kunnen we de zorg verbeteren!

Voor wie?

De Expertmeeting is bedoeld voor ontwikkelaars en leveranciers van medical devices, serviceverleners rondom medtech en investeerders. Maar natuurlijk ook voor zorprofessionals, studenten en andere geïnteresseerden in medische innovatie.