ventilatie in de strijd tegen corona. animatie virusdeeltje

De wereld is zich aan het voorbereiden om één van de grootste vaccinatieprogramma’s uit de geschiedenis uit te rollen, maar het proces van het veilig distribueren van effectieve COVID-19- vaccinaties naar potentieel miljarden mensen zal extreem uitdagend zijn. Daarom kondigt Salesforce [NYSE: CRM], wereldwijde leider in CRM, vandaag Work.com voor vaccinaties aan.

 

 

Voortbouwend op Work.com van Salesforce, wat al door steden en bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt om hun werkplekken en gemeenschappen veilig te maken, helpt Work.com voor vaccinaties overheden en gezondheidszorgorganisaties om veiliger en effiënter hun vaccinatieprogramma’s op schaal te draaien. Met Work.com voor vaccinaties kunnen klanten hun vaccinatieprogramma’s end-to-end ontwikkelen, bouwen en beheren, met een vertrouwd en flexibel platform dat snel inzetbaar is.

 

 

Er zullen vele uitdagingen zijn om de complexe vaccinatieprogramma’s van begin tot eind te beheren. De vraag naar vaccinaties zal waarschijnlijk groter zijn dan het aanvankelijke aanbod. Daarbij kunnen leverings- en logistieke problemen leiden tot onderbrekingen in de bevoorrading en zullen gezondheidsinstellingen snel de voorwaarden voor priotisering moeten bepalen. Zodra het vaccin klaar is voor gebruik, is een massaal benaderings-, coördinatie- en planningsprogramma nodig. Organisaties zullen ook een proces nodig hebben om de uitkomsten en ervaringen bij te houden nadat mensen gevaccineerd zijn, wat van belang is om gezondheidszorginstanties en -organisaties te helpen om de potentiële veiligheid en doeltreffendheid van hun vaccinatieprogramma te beoordelen.

 

“Technologie gaat een cruciale rol spelen in het helpen van overheden en gezondheidszorgorganisaties om mogelijk miljarden doseringen van vaccinaties ter wereld te verspreiden”, aldus Michiel van Vlimmeren, General Manager Nederland bij Salesforce. “We zijn trots om onze bijdrage te leveren met Work.com voor vaccinaties om zo organisaties de technologie te bieden die ze nodig hebben om hun vaccinatieprogramma’s veilig en efficiënt op schaal in te zetten, mogelijk gemaakt door het vertrouwde Customer 360-platform van Salesforce.”

 

 

Een uniform platform om te helpen vaccinatieprogramma’s op schaal te beheren

Naarmate de wereld dichterbij de beschikbaarheid van een COVID-19-vaccin komt, hebben overheden en gezondheidszorgorganisaties een flexibel technologieplatform nodig voor vaccinatievoorraadbeheer en -administratie, het plannen van afspraken, notificaties en het beheren van uitkomsten, en meer.

 

Organisaties over de hele wereld gebruiken Work.com al voor handmatige contact tracing, rampenbestrijding en andere oplossingen die ontwikkeld zijn om hen te helpen veilig te werken. Work.com helpt klanten nu met het bouwen en schalen van het beheer van de toedieningsmogelijkheden van het vaccin om de volgende fase van deze wereldwijde pandemie aan te pakken:

  • Het Public Health Command Center biedt een enkel dashboard met een uitgebreid overzicht van vaccinbeheergegevens met de mogelijkheid om datagedreven-beslissingen te nemen, om zo actie te ondernemen waar het nodig is. Het Command Center geeft een holistisch beeld van de gezondheidsstatus van gemeenschappen en kan de actuele vaccin- en medische productvoorraad tonen met daarbij een voorspelling van mogelijke vaccinbehoeften.
  • Vaccinvoorraadbeheer helpt organisaties verzekerd te zijn van de beschikbaarheid en de handhaving van adequate vaccinatiedoseringen, spuiten en PPE-voorraadhoeveelheden om aan de behoefte van de gezondheidszorg te voldoen en zo verspilling te verminderen en overschotten te voorkomen die ergens anders kunnen worden gebruikt.
  • Vaccinatie-afsprakenplanning helpt mensen makkelijker hun vaccinatie-afspraken in te plannen en gezondheidsbeoordelingen uit te voeren met elektronische toestemmingsregistratie terwijl clinici de geschiktheid kunnen vaststellen en priotiseren.
  • Klinische vaccinatietoediening helpt medische professionals te trainen op vaccinatietoediening voor levering en zorgt ervoor dat alle screenings en goedkeuringen voor aankomst zijn afgehandeld om zo knelpunten ter plaatse te voorkomen. Kunstmatige intelligentie en gegevensanalysetools stellen instanties ook in staat om de gezondheid van hun gemeenschappen te beheren, vast te leggen en de toediening van de vaccinaties bij te houden om zo de gemeenschapsbrede vaccinatieresultaten te analyseren.
  • Het monitoren van vaccinatieresultaten helpt om ervaringen, gezondheidsresultaten en vaccinatieuitkomsten vast te leggen. Zelf uit te voeren onderzoeken helpen mensen om zelf hun gezondheidsuitkomsten te rapporteren en stellen artsen in staat om snel met hen op te volgen als er een groter gezondheidsrisico in de gemeenschap is ontdekt.
  • Meldingen helpen gezondheidsfunctionarissen van de overheid om accurate voorlichtings- en benaderingscampagnes samen te stellen en snel te communiceren met leveranciers en mensen via hun kanaal naar keuze. Daarbij kunnen ze terugkerende communicatie automatiseren, zoals het helpen herinneren van iemand om voor een tweede vaccinatie te komen om zo de druk op medewerkers te verlichten.

Work.com helpt bedrijven en organisaties om veilig te werken

Work.com voor vaccinaties is de nieuwste manier waarbij Work.com organisaties, werkplekken en scholen over de hele wereld helpt om vertrouwen en veiligheid met hun klanten op te bouwen. Work.com is een reeks oplossingen en bronnen om bedrijven en managers te helpen bij de ondersteuning van de gezondheid en het welbevinden van hun medewerkers, klanten en gemeenschappen met technologie voor het welzijn van medewerkers, handmatige contact tracing en meer. Work.com brengt de volledige kracht van Salesforce Customer 360, gezondheidsexperts, bedrijfsleiders en het Salesforce-partnerecosysteem samen om de relaties met zowel klanten als medewerkers te beheren en de nieuwe verwachtingen van vandaag aan te kunnen en beter voorbereid te zijn op de toekomst.

 

Prijs en beschikbaarheid

Work.com voor vaccinaties bestaat uit bestaande Salesforce Customer 360-producten, die door klanten kunnen worden uitgebreid om te bouwen aan en het schalen van hun vaccincatieprogramma’s. De prijs is gebaseerd op de unieke vereisten van elke openbare instantie of particuliere zorginstelling. Klanten kunnen onder meer overheidsinstanties zijn die verder gaan dan de coördinatie van de volksgezondheid.