King Nederland, leverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables, gaat een samenwerking aan met Snijders Care, leverancier van interne transportsystemen.De waswagens, afvalwagens en multifunctionele wagens van Snijders Care vormen een waardevolle aanvulling op de bestaande non-food business van King Nederland.
“Door deze intense samenwerking is King in staat de markt nog breder te bedienen dan voorheen. Het productgamma van Snijders is zowel op facilitair als op medisch gebied een verrijking en versterkt onze marktpositie. Bovendien onderstreept dit onze visie om efficiency in de zorgketen te bewerkstelligen door leveranciersstromen te bundelen,” verklaart Jos Verver, Business Manager Healthcare King Nederland.
Snijders is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, kan ook aan de klantwensen voldaan worden door maatwerk te leveren.
“Deze samenwerking zorgt voor meer focus en ondersteunt onze distributiemogelijkheden. Voor de klanten in de zorg is het uiterst prettig dat zij alles via één leverancier kunnen bestellen, zodat zij zich kunnen focussen op het verlenen van zorg,” aldus de heer Hugo Rijhiner, Executive Manager Snijders Care.
King Nederland
King is totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. King richt zich op de gezondheidszorg, overheid, schoonmaakbranche, zakelijke dienstverlening en wederverkoop. Voor meer informatie kijk op www.king.nl.
King maakt onderdeel uit van Bunzl plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. www.bunzl.nl