Sioux Manufacturing B.V. heeft de ISO 9001:2008 en ISO 13485:2012 certificaten behaald.

Hiermee is Sioux gecertificeerd om in heel Europa hoogwaardige medische toepassingen te produceren voor klanten binnen het medisch domein.

Sioux beschikte al over de ISO certificaten voor de ontwikkeling van software, elektronica en mechatronica. Met de toevoeging van de ISO certificering voor de productie van elektronische apparaten is Sioux in staat om het complete traject van ontwikkeling tot en met de productie van medische apparatuur voor klanten te verzorgen.

Ron Willems, Managing Director Sioux Manufacturing: “De ISO certificering is een algemene erkenning van het kwaliteitsniveau dat wij binnen Sioux hanteren. Door aan de eisen van ISO 9001 en ISO 13485 te voldoen, kunnen wij rechtstreeks klanten binnen het medisch domein bedienen met het leveren van hoogwaardige box build solutions.”

Over Sioux
Sioux is een innovatieve technologiepartner die vooraanstaande hightech bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met 450 engineers ondersteunen of vormen we de Research & Development afdeling van onze klanten op het gebied van technische software, mechatronica, elektronica, industriële wiskunde en remote solutions. Met onze focus op productiviteit helpen wij bij het verkorten van de ontwikkeltijd en bij het ontwikkelen van een duurzaam concurrentievoordeel tegen een betere prijs/prestatie verhouding. Naast de ontwikkeling zorgt Sioux ook voor de levering van producten. Dit gebeurt zowel op het niveau van onderdelen als het assembleren van modules, subsystemen en complete eindproducten. Kijk op www.sioux.eu voor meer informatie.

Bron: Sioux