Micha van Lin wordt de nieuwe directeur Task Force Health Care (TFHC). Met ingang van 1 oktober volgt hij hiermee Peter Post op die begin augustus zijn vertrek aankondigde.

 

Micha werkte onder meer in Afrika voor het ontwikkelings-programma van de Verenigde Naties (UNDP). Daarna was hij voor lange tijd hoofd van de afdeling Internationaal Ondernemen bij FME (ondernemersorganisatie voor de technologische industrie).

 

 

De afgelopen twee jaar heeft Micha met zijn eigen bedrijf ITP Advisory verschillende organisaties ondersteund met het verwezenlijken van hun internationale ambities.

 

Micha zal als nieuwe directeur zijn brede kennis en ervaring en zijn uitgebreide netwerk inzetten om de TFHC naar een volgende fase van professionaliteit en groei te brengen. Daarbij wil hij als verbindende schakel bijdragen aan de TFHC missie: “Improving Healthcare Together by Connecting the Right People”

 

Ook TFHC voorzitter Len de Jong is verheugd met de komst van de nieuwe directeur:“Naast zijn expertise op het gebied van internationaal ondernemen heeft Micha veel werkervaring opgedaan op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid, NGO’s en kennisinstellingen. Een perfecte combinatie voor de Task Force Health Care”.