De eigenares van een villa in Kaapstad heeft besloten haar villa te verloten en schenkt de meerwaarde van die loterij aan het ‘Little Fighters Cancer Trust’.
Little Fighters Cancer Trust is een organisatie in Kaapstad die al haar middelen inzet om Zuid-Afrikaanse kinderen met kanker te helpen een beter leven te leiden of in het slechtste geval ze een menswaardiger einde te bezorgen.
Voor € 119,- kan men een lot bestellen en kans maken om de nieuwe eigenaar van de villa te worden. Er worden in totaal 9999 tickets verkocht dus dat maakt dat de kans om te winnen beduidend groter is dan bij vele andere loterijen.
De loterij wordt georganiseerd onder de Oostenrijkse wetgeving en zodra alle loten gereserveerd zijn zal Notaris Dr. Christa Kohl-Rupp ook de trekking van het winnende lot overschouwen.
Iedereen die een lot gereserveerd en betaald heeft kan de trekking live bijwonen in Oostenrijk of deze live volgen via YouTube.
De winnaar krijgt behalve een volledig ingerichte villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers, dubbele garage en een zwembad ook  twee retourvluchten naar Kaapstad en een all-in verblijf van 7 dagen met gids.
Kaapstad in Zuid-Afrika wordt algemeen gelauwerd als één van de mooiste steden ter wereld en heeft met de Tafelberg ook één van de zeven nieuwe wereldwonderen op haar actief. Zuid-Afrika is wereldwijd één van de populairste vakantiebestemmingen.
Wie meespeelt steunt tegelijkertijd de “Little Fighters Cancer Trust”.
Tickets reserveren