Voor hun producten en dienstverlening in het Erasmus MC is het Taiwanese Advantech uitgeroepen tot winnaar van de Best Hospital Technology Implementation Award in het MedTech Breakthrough Awards-programma van 2019.  Onlangs bracht FMT Gezondheidszorg een bezoek aan de hoofdvestiging onderneming in Taipei. Over deze reis leest u binnenkort meer op deze website en in ons magazine.

“We zijn vereerd met deze onderscheiding. Onze wereldwijde gezondheidszorgteams zijn uitgerust met een dergelijk compleet platform en de grootste geïntegreerde medische portfolio, die een breed scala aan applicaties ondersteunt. De beste ziekenhuistechnologieimplementatieprijs spreekt echt tot ons vermogen om intelligente technologische oplossingen te bieden in de hele medische omgeving “, aldus Scott Calonzo, van Advantech North America Healthcare Marketing.

Het MedTech Breakthrough Awards-programma is het belangrijkste onderscheidings- en erkenningsplatform dat is opgericht om de vernieuwers, leiders en visionairs uit de medische en gezondheidstechnologie van over de hele wereld te herkennen. Het programma van dit jaar trok meer dan 3.500 nominaties uit meer dan 15 verschillende landen, met winnaars zoals Johnson & Johnson, IGEL, HP, Abbott en andere toonaangevende bedrijven in de medische technologie en de digitale gezondheidsindustrie.

Implementatie

Over de implementatie van de ziekenhuistechnologie: een compleet nieuw gebouw met 26 nieuwe operatiekamers werd gerenoveerd naast faciliteiten in het hele grotere complex. Het ziekenhuis besloot om hun workflow te moderniseren en de hoeveelheid papier, posters en andere analoge systemen die voorheen in gebruik waren te verminderen. Het doel was om een ​​uitgebreide, digitale, slimme en geïntegreerde manier van werken te hebben voor het personeel in de nieuwe operatiekamers. Om dit te realiseren, zou Full HD video van bedieningsinstrumenten niet alleen gestreamd moeten worden met ultra-lage latentie en zonder verlies van beeldkwaliteit naar een chirurgisch display, maar zou ook in staat moeten zijn om die videobronnen naadloos om te schakelen. Deze uitgebreide vereisten werden met succes opgelost door een combinatie van AVAS NDcoders van Advantech, alles-in-één medisch gecertificeerde POC-computers, netwerkschakelaars en PAX chirurgische beeldschermmonitors.

Meer informatie over Advantech in Erasmus MC

Fotobijschrift: Presentatie aan de media tijdens een werkbezoek van FMT Gezondheidszorg.