bart jan freriks-interflow
Foto: Interflow

Bart-Jan Freriks is per 1 januari 2022 benoemd tot algemeen directeur van Interflow bv. Eerder werkte hij onder meer in diverse functies bij EQUANS, Fokker en National Aerospace Laboratory.

Bart-Jan Freriks is sinds 2014 in verschillende functies werkzaam voor EQUANS (voorheen ENGIE Services), waarvan de laatste vijf jaar in de functie van algemeen directeur van ENGIE Services West. Hij kan bogen op brede ervaring in de bedrijfsvoering van technologisch georiënteerde bedrijven. EQUANS is marktleider in technologische dienstverlening; Bart-Jan Freriks heeft daardoor veel ervaring met projecten en services en kent de laatste ontwikkelingen in zowel Care & Cure, Food & Pharma en Hightech industrie.

Technische opleiding

Voor zijn indiensttreding bij ENGIE was hij onder meer werkzaam voor Fokker Aerostructures en het NLR (National Aerospace Laboratory). Een groot deel van zijn technische opleiding heeft hij doorlopen bij het Koninklijk Instituut voor de Marine. Zijn masterfase rondde hij af bij het voormalige Prins Maurits Laboratorium, instituut voor chemische en technologische research. Daarnaast heeft hij een masterstudie afgerond bij de Twente School of Management.

Niels Höfte

Niels Höfte wordt per 1 januari 2022 benoemd tot operationeel directeur. Niels Höfte werkt ruim zeven jaar voor Interflow en beschikt over brede kennis van de markten waarin Interflow actief is. Hij vervult tot 1 januari 2022 de functie van algemeen directeur a.i.