trolley-ergotron
Foto: Ergotron

Ergotron, aanbieder van ergonomische oplossingen die werkomgevingen en de interactie met technologie verbeteren, introduceert een nieuwe versie van zijn medische trolley CareFit™ Pro. De CareFit Pro is ontwikkeld om workflows toekomstbestendig te maken en het welzijn van zorgmedewerkers voorop te stellen, zodat zij patiëntgerichte zorg kunnen bieden.

Vanwege de snelle veranderingen binnen zorgomgevingen zijn het comfort en de efficiëntie van zorgverleners belangrijker dan ooit. De medische trolley CareFit Pro speelt hierop in met een flexibel en open architectuurontwerp dat zich snel laat aanpassen aan huidige en toekomstige workflows. De aanpasbare accessoires en nieuwe ladeconfiguraties van de CareFit Pro stroomlijnen dagelijkse taken en elimineren obstakels, zodat zorgverleners hun focus volledig kunnen richten op het verlenen van patiëntenzorg.

Aanpasbaarheid

“We vinden het geweldig om nog meer flexibiliteit en functionaliteit naar onze medische trolley CareFit Pro te brengen”, zegt Wilfred Noordam, Country Sales Manager Benelux bij Ergotron. “Zoals de afgelopen 18 maanden duidelijk hebben gemaakt kunnen de behoeften van zorgverleners snel veranderen. Deze oplossing is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en optimale aanpasbaarheid aan de huidige en toekomstige behoeften op het gebied van workflows en mobiliteit.”

trolley-ergotron
Foto: Ergotron

Ergonomisch en betere uptime

De nieuwe CareFit Pro biedt geïntegreerde software voor cloudgebaseerd beheer van het park van medische trolleys, het verbeteren van de uptime en het terugdringen van zorgen over het wegvallen van de stroomvoorziening. Andere voordelen zijn onder meer:

  • Efficiënte workflows:De aanpasbaarheid van onder meer de lades en verlichting stroomlijnt de dagelijkse taken.
  • Ergonomisch werken:De trolley biedt aanpassingsmogelijkheden voor zittend en staand werken ten behoeve van comfortabele documentatie.
  • Bevordert de uptime:Dankzij mogelijkheden voor beheer op afstand van alle trolleys is het mogelijk om de toegang tot lades te monitoren, de batterijstatus te raadplegen en het onderhoud te vereenvoudigen.
  • Verbeterde beveiliging:Alle medicijnen blijven veilig dankzij de inzet van Imprivata® Identity Access Management voor het openen en vergrendelen van lades.
  • Professionele kwaliteit:Ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en getest op basis van brancheleidende testprocedures.
  • Langetermijninvestering:De trolley kan worden aangepast aan toekomstige workflows dankzij de mogelijkheid om naar behoefte lades en accessoires toe te voegen.

De medische trolley CareFit Pro is wereldwijd verkrijgbaar via resellers. Voor meer informatie, zie Ergotron.com.

Over Ergotron

Ergotron, Inc. is een wereldwijde ontwerper en fabrikant van werkomgevingen die natuurlijke beweging stimuleren en mensen helpen gedijen tijdens het werken, spelen en het zorgen voor anderen. Momenteel veranderen de manieren waarop we met technologie omgaan, met anderen samenwerken en de realisatie van ons persoonlijke potentieel nastreven. Ergotron biedt ondersteuning voor deze ontwikkelingen met innovatieve oplossingen die een einde maken aan beperkingen binnen kantooromgevingen en sectoren als de gezondheidszorg en het onderwijs. Via zijn Customer Solutions-divisie ontwikkelt Ergotron unieke en innovatie producten en toepassingen voor wereldwijd toonaangevende bedrijven. Het bedrijf kent een 39 jaar lange geschiedenis van innovatie. Het beschikt over ruim 200 octrooien en een groeiende portefeuille van merken, waaronder WorkFit™, CareFit™, LearnFit® en JŪV™.