De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) organiseert op donderdag 5 april 2018  in de eventlocatie Hart van Holland in Nijkerk hét jaarlijkse congres over Technologie in de Gezondheidszorg. Het congresthema is Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording, want dit zijn tevens de onderwerpen waar onze NVTG instellingsleden tegen aan lopen en waarvan het goed is om met vakgenoten over te praten.

Afgelopen weken is er hard gewerkt om er een fantastisch event van te maken. De laatste hand wordt gelegd aan de invulling van het sprekersprogramma, maar we kunnen al wat namen onthullen.
Zo zal Ton Ruikens, Voorzitter Raad van Bestuur Ziekenhuis Groep Twente, komen spreken over hoe hij als bestuurder kwaliteit en veiligheid heeft geborgd en hoe hij zijn verantwoording neemt. Daarnaast is Holland Water gecontracteerd als congreshoofdsponsor. Zij maken het mogelijk dat wij in het sprekersprogramma een presentatie kunnen opnemen van Huub Dubbelman, adviseur binnen Mercedes-Benz over auto’s, bestelwagens, ambulances en Formule 1 en hoe zij invulling en uitvoering hebben gegeven aan de begrippen Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording. We zien opvallend veel overeenkomsten met de zorgsector en met het NVTG register technologie gezondheidszorg (RTG). Het congres zal met een daverende drum act worden afgesloten door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk, behalve een virtuoze muzikant ook een fervent Mercedes rijder. Er is ook weer een partner-programma georganiseerd.

We hebben gekozen voor intensief eendaags congres in een prachtige theaterzaal met lagerhuis-opstelling en met een naastgelegen zaal met een interessante beursvloer van bedrijven die gelieerd zijn aan technologie in de gezondheidszorg. Na het congres sluiten we af met een netwerkborrel voorzien van lopend buffet tot 20.00 uur zodat je na de files weer naar huis kunt rijden met een verruimde blik op de besproken thema’s en een aangevuld persoonlijk netwerk omdat je iedereen weer gezien en gesproken hebt en nieuwe mensen hebt ontmoet.

Schrijf je in als deelnemer.
Nieuwsgierig naar het volledige programma of wil je meer informatie? Kijk snel op onze website.
Voor al je vragen kun je contact opnemen met de NVTG backoffice via backoffice@nvtg.nl.

Bron: NVTG