Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

Internationaal certificaat fractuurpreventie voor Laurentius Ziekenhuis

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is één van de zeven Nederlandse ziekenhuizen met een internationaal erkende fractuurpreventie polikliniek.

Deze erkenning werd onlangs verleend door de International Osteoporosis Foundation (IOF).

IOF is een organisatie die wereldwijd met hun campagne ‘Capture the Fracture’ de zorg rondom fractuurpreventie stimuleert en een keurmerk verleent aan ziekenhuizen, die hun fractuurpreventie polikliniek (osteoporosepolikliniek) op orde hebben en aan door het IOF gestelde voorwaarden voldoen. Er zijn verschillende gradaties en onze polikliniek is letterlijk met een zilveren ster op de kaart gezet; de op één na hoogste waardering.

Johan Boogers, verpleegkundig specialist orthopedie: “We zijn ontzettend trots dat we dit internationaal certificaat hebben behaald. Dit toont aan dat we gezamenlijk goed bezig zijn en kwalitatief hoogstaande zorg verlenen aan onze patiënten op de fractuurpreventie polikliniek.”

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...