Isala start campagne Doorzetters bedankt!

De bestrijding van de coronacrisis vereist een enorme maatschappelijke inspanning, die iedereen al bijna een jaar lang raakt. Na het applaus vanuit de samenleving voor de zorg, tijdens de eerste golf, vindt Isala het daarom belangrijk waardering en respect te tonen voor alle mensen die zich al zo lang aan de maatregelen te houden. Daarom klapt Isala nu voor de samenleving met de campagne Dóórzetters bedankt!

In een video https://www.youtube.com/watch?v=jtAWZnDS3h8 die de start inluidt van de campagne ‘Dóórzetters bedankt!’, klappen medewerkers van Isala voor alle doorzetters en volhouders in de samenleving. “Voor al die thuiswerkers en thuisleraren, maar ook de online gamers en online daters. Voor al die mensen die opletten en niet besmetten”, zeggen ze beurtelings in een kettingboodschap. Want minder mensen met corona, betekent ook minder ziekenhuisopnamen. “Tijdens de eerste golf was de maatschappelijke waardering voor de zorg enorm. In de tweede golf was het al meer business as usual en je merkt nu dat in de samenleving steeds meer zorgen ontstaan over de bijwerkingen van alle sociale maatregelen”, aldus Isala-voorzitter Rob Dillman.

Steuntje in de rug
Isala deelt die zorgen. Dillmann: “Daarom is het goed elkaar af en toe een hart onder de riem te steken. We realiseren ons dat het maatschappelijk gezien veel vraagt van iedereen. Tegelijkertijd is het ongelooflijk belangrijk dat we nog even volhouden met z’n allen.” De campagne van Isala moet daarbij helpen, als steuntje in de rug voor al die mensen die er onder elke omstandigheid iets van blijven maken.