Kieback&Peter

Om de continuïteit en bedrijfszekerheid van de technische installaties in gebouwen te garanderen biedt Kieback&Peter een costum made service-programma afgestemd op de levenscyclus van een gebouw.

Het Building Life Cycle-serviceprogramma is een maatpak op het gebied van advies, service en onderhoud, en loopt parallel aan de levenscyclus van het gebouw. Dus de juiste acties op het juiste moment. Met als additioneel doel: continu in dialoog zijn m.b.t. het digitaliseren van het gebouw (smart buildings) en het aandragen van oplossingen op acute en lange termijn vraagstukken, zoals de klimaatdoelen. Met in de basis het 24/7 oplossen van storingen, het meerjaren-onderhoudsplan en predictief onderhoud.

Daarbij zorgt Kieback&Peter voor een verantwoorde en duurzame exploitatie, zodat u financieel precies weet waar u aan toe bent. Waarbij de veiligheid en het comfort van de patiënten en de werknemers bovenaan staan en de kwaliteit en continuïteit van de zorg blijvend wordt gegarandeerd.

Uw voordelen
  • Bedrijfszekerheid en continuïteit tegen de juiste prijs;
  • Onderhoud, beheer en ondersteuning afgestemd op uw situatie, daardoor de juiste aandacht voor het juiste onderwerp op de juiste tijd en dus geen onnodige kosten;
  • Hoge toegevoegde waarde;
  • Voorspelbaarheid: u weet wat er op u af komt (technisch en financieel), dus goed budgetteerbaar;
  • Aandacht voor duurzaamheid, comfort en optimalisering;
  • Een partner met communicatieve, kwalitatief goed opgeleide mensen die meedenken, sparren, zich verantwoordelijk voelen en automatisering en innovatieve technieken inzetten waar mogelijk en/of noodzakelijk!

Meer informatie