In gezondheidscentra wordt de feel good factor steeds belangrijker. Daarom beweegt de trend zich meer en meer naar authentieke materialen.
Bij de nieuwe rubber vloer noraplan valua van nora systems zorgen deze beide aspecten naast de warme kleuren en de natuurlijke structuur van het oppervlak in elke ruimte voor een prettige sfeer.
Natuurlijke, onregelmatige uitstraling
Net als alle nieuwe producten van nora systems is het dessin van noraplan valua het resultaat van internationale architectenworkshops. „De architecten wilden een vloer met een natuurlijkere, onregelmatige uitstraling die warmte en behaaglijkheid ademt“, vertelt Dirk Oswald, productmanager bij nora systems. Dankzij het gestructureerde oppervlak komt de vloer tot leven, met diepte en kwaliteit. Noraplan valua combineert de authenciteit van het materiaal rubber met een onregelmatigheid gebaseerd op de natuur. CEO Andreas Mueller is overtuigd: „Onze noraplan valua is een universeel product dat een behaaglijke sfeer creëert voor alle smaken en tegelijkertijd voldoet aan hoge functionele vereisten“. De nieuwe vloer scoort niet alleen door zijn aantrekkelijke uitstraling maar ook door de materiaaleigenschappen van het blijvend elastische rubber. Het is veilig, extreem slijtvast en tegelijkertijd ergonomisch, heeft uitstekende akoestische eigenschappen en is makkelijk schoon te houden. Als kwaliteitsproduct “Made in Germany” voldoet noraplan valua aan alle eisen op het gebied van een duurzame vloer met een lange levensduur.
32 aansprekende kleuren en verschillende afmetingen
Dankzij 32 aansprekende kleuren, waarvan acht met een lichte en 24 met een duidelijkere marmerstructuur, is met noraplan valua op het gebied van inrichting alles mogelijk. Bij de kleurkeuze oriënteert nora systems zich enerzijds aan natuurlijke kleurstellingen, maar komt anderzijds met zorgvuldig geselecteerde accentkleuren tegemoet aan de toenemende vraag naar kleur als vormgevend element op de vloer. Het bijzondere aan noraplan valua: de rubber vloer is verkrijgbaar in klassieke banen en in tegels met afgeschuinde randen. Net als de andere noraplan vloeren heeft noraplan valua een vloerdikte van twee of drie millimeter. Authentiek, hoogwaardig, comfortabel – noraplan valua haalt de natuur in huis en maakt elke ruimte waard om te leven en te genieten.
Bron: nora flooring