Olympus Nederland is voortaan gevestigd op de zorgboulevard aan de Simon Smitweg 18 te Leiderdorp. Olympus vestigt zich in Leiderdorp omdat de ligging naast de A4 ideaal is qua bereikbaarheid en zichtbaarheid. De ligging in combinatie met het speciaal voor Olympus ontworpen innovatieve en transparante gebouw,  zal de verdere groei van Olympus ondersteunen.

 

Het nieuwe pand is exclusief ontworpen voor Olympus op basis van de volgende uitgangspunten: eigentijds, transparant, innovatief en duurzaam. Zo biedt het voor de medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving en is het pand vanzelfsprekend duurzaam en klimaat neutraal opgezet. De ligging op de zorgboulevard direct aan de A4  zorgt ervoor dat Olympus Nederland goed zichtbaar wordt en eenvoudiger te bereiken is voor klanten, medewerkers en leveranciers.

Een trotse Henk Braat, Algemeen Directeur Olympus Nederland “Het pand ondersteunt ons in het realiseren van onze ambitieuze zakelijke en maatschappelijke doelstellingen. Daarnaast sluit het naadloos aan op het innovatieve karakter van onze producten en diensten.

 

Olympus Nederland, de Nederlandse vestiging van de Japanse beursgenoteerde onderneming Olympus Corporation, heeft 140 medewerkers. Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor gezondheidszorg en consument. Al 95 jaar produceert Olympus baanbrekende endoscopie- en microscopieproducten, medische en industriële apparatuur, fotocamera’s en voice-recorders (www.olympus.nl).

Bron: Olympus Nederland