Boven – Header
Boven – Header
Boven – Header

OncoImmunity eerste onderneming met CE-IVD-keurmerk voor klinisch gebruik van op machine-learning gebaseerde neoantigen-voorspellingstechnologie

OncoImmunity is het eerste bedrijf dat een CE-IVD-markering het verkregen voor het klinisch gebruik van op machine-learning gebaseerde neoantigen-voorspellingstechnologie. Deze certificering voor kwaliteitswaarborging is een belangrijke stap in het verhogen van de normen voor het gebruik van neoantigen-voorspellingstechnologieën bij het ontwerpen van gepersonaliseerde kankervaccins en celtherapieën.

De certificering betekent dat gepersonaliseerde kankervaccinatie- en celtherapiebedrijven nu kunnen voldoen aan hun eigen kwaliteitseisen rond de klinische ontwikkeling, door gebruik te maken van OncoImmunity’s beproefde methodologie voor kwaliteitsbewaking. OncoImmunity’s neoantigen-voorspellingstechnologie, bekend onder de naam Immuneoprofiler™, biedt kankerimmunotherapiebedrijven toegang tot kwaliteitsbepaalde voorspellingstechnologie die superieure prestaties kent bij het voorspellen van het verschijnen van neoantigenen op het oppervlak van de tumorcel.

FMT Gezondheidszorg Nieuwsbrief

U wilt op de hoogte blijven van de technologie, wetenschap en innovatieve huisvesting in de zorg. Abonneer u daarom nu gratis op de elektronische nieuwsbrief van FMT Gezondheidszorg.
Name
Email
Secure and Spam free...