Wat is de meerwaarde van CliniClowns en waar en wanneer is hun aanwezigheid wenselijk?
Het NIVEL zoekt zorgprofessionals die ervaring hebben met de CliniClowns voor het onderzoek ‘De toekomst van Magische Momenten’.  Achtergrond
CliniClowns Nederland wil ook in de toekomst tegemoet komen aan de wensen van zieke en gehandicapte kinderen. Om er voor de kinderen te kunnen zijn, op de juiste plekken met de juiste activiteiten, is het NIVEL is gevraagd om een onderzoek te doen.
In dit onderzoek vragen wij ouders/verzorgers, zorgprofessionals, donateurs en de CliniClowns zelf naar de ervaringen met en behoeften aan CliniClowns. Momenteel zijn we op zoek naar zorgprofessionals die mee willen doen aan een groepsgesprek.
Ben u zorgprofessional en heeft u ervaring met CliniClowns?
Dan kunt u meedoen aan ons onderzoek door deel te nemen aan een focusgroep. Het doel van de focusgroep is inzicht krijgen in de ervaringen van zorgprofessionals met CliniClowns. Waar ziet u de meerwaarde, wat heeft het kind nodig en wat zijn randvoorwaarden? De focusgroepen vinden plaats tussen 26 november en 15 december bij het NIVEL. De gegevens die u verstrekt worden vertrouwelijk en anoniem behandeld.
Heeft u interesse?
Wilt u meedoen met dit onderzoek of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Jesminne Bruins Slot, via e-mail of tel. 030-2729645.
Bron: Nivel