GE Healthcare heeft Raymond Koren (41) aangesteld als Managing Director Nederland. Koren versterkt daarmee de directie en is in zijn rol verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de leidende positie van GE Healthcare op het gebied van medisch-technologische oplossingen en diensten voor de zorgsector in Nederland.

Koren heeft ruim twintig jaar ervaring in de medisch-technologische industrie en is sinds 2005 verbonden aan GE Healthcare. Hij startte als Country Leader Cardiology, waarna hij via diverse functies doorgroeide tot Salesmanager Benelux Life Care Solutions. Dankzij zijn achtergrond beschikt Koren over uitgebreide kennis op het gebied van medische beeld- en informatietechnologie, medische diagnostiek, patiëntenmonitoring en farmaceutisch onderzoek.

“Wij zijn erg verheugd met de benoeming van Raymond Koren als Managing Director Nederland”, aldus Marie-Caroline de Réau, General Manager Benelux bij GE Healthcare. “Raymond heeft zijn sporen binnen GE Healthcare verdiend en deze nieuwe rol is dan ook een logische volgende stap. De veranderingen in de Nederlandse zorgsector vragen om innovatieve en onderscheidende totaaloplossingen en we zijn ervan overtuigd dat GE Healthcare met Raymond aan het roer hier een grote toegevoegde waarde aan gaat leveren.”

Raymond Koren: “Geen markt is zo sterk in beweging als de zorgmarkt. Vanuit GE Healthcare is het onze ambitie om voor klanten toegevoegde waarde te verwezenlijken op de lange termijn, zodat zij de beste zorg aan hun patiënten kunnen bieden. Om dat te realiseren, stellen we ons op als partner voor onze klanten en focussen we ons op totaaloplossingen die zorgen voor meer efficiëntie en praktische innovatie.”

Bron: GE Healthcare