Vraagt u zich af hoe goed uw balans is? En hoe vitaal u eigenlijk bent? Een team van ouderengeneeskundigen van VUmc onderzoekt het verband tussen balans, spierkracht en spiermassa van ouderen.
Als bezoeker van Grey Power op 10 en 24 november kunt u vrijwillig meewerken aan dit onderzoek.
Grey Power is een serie openhartige debatavonden waar artsen, onderzoekers, schrijvers en cabaretiers spreken over de verrassende krachten die verborgen liggen in de ouderdom. Elke avond gaan zij onder leiding van Frénk van der Linden, op zoek naar de betekenis van levenservaring. Voorafgaand aan Grey Power kunt u zich vanaf 16.30 uur melden in de foyer van de Amstelzaal in VUmc.
Vitaliteit meten met beweegmonitor
Tijdens het onderzoek worden uw fysieke activiteiten gemeten met behulp van een beweegmonitor. Een team onderzoekers onder leiding van ouderengeneeskundige Andrea Maier, staat klaar om al uw vragen over het onderzoek te beantwoorden. Uw gegevens van het onderzoek zijn direct bekend. Als dank voor uw deelname krijgt u hier een rapport van mee zodat u weet wat u kunt doen om uw balans nóg beter te maken. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.