Victor Everhardt. Foto: Vilente.

Per 1 maart 2023 start Victor Everhardt als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Vilente. De huidige voorzitter Barry Egberts neemt, na 2 termijnen, afscheid van Vilente. Egberts over zijn opvolger: “Naast dat hij actief is in de politiek heeft Victor een achtergrond als bestuurder van Platform 31 en ervaring als wethouder in Utrecht en Amsterdam. Hij heeft een duidelijke visie en neemt veel kennis en een nuttig netwerk mee.”

“Daarnaast past Everhardt als persoon ook goed bij de andere toezichthouders en zal hij een fijne sparringpartner zijn voor de bestuurder, Ton Poos”.

Kennismaken

Everhardt volgt op dit moment een ‘inwerkprogramma’ bij Vilente en maakt zo volop kennis met de organisatie en mensen. Hij kijkt erg uit naar zijn nieuwe rol. “Het is mij een eer en genoegen om als voorzitter van de Raad van Toezicht van Vilente aan de slag te gaan. Dit zijn uitdagende tijden waarin het Nederlandse zorglandschap (opnieuw) grote veranderingen zal gaan doormaken. Samen met mijn mede toezichthouders wil ik een betekenisvolle bijdrage leveren om de organisatie en mensen in staat te stellen om vandaag, morgen en vooral in de toekomst op een hoogwaardige wijze zorg te blijven leveren”. Ton Poos, voorzitter Raad van Bestuur van Vilente, kijkt uit naar zijn komst. “Het is een mooi moment dat Victor instapt omdat we als organisatie ons volop voorbereiden op de toekomst. We willen als organisatie ons steentje bijdragen aan een duurzaam gezondheidsmodel in de regio. Het is fijn dat Victor ons gaat helpen bij het zetten van die stappen”.

Bron: Nieuwsbericht Vilente