SiDLY Care is een professioneel, TÜV gecertificeerd, medisch hulpmiddel dat 24/7 gemakkelijk en nauwkeurig gegevens op afstand kan verkrijgen van patiënten. SiDLY Care is het eerste apparaat op het gebied van telegeneeskunde dat alle voordelen van eHealth en eCare combineert.

SiDLY Care verzendt accuraat gegevens zoals hartslag, huidtemperatuur, lichaamsbeweging en plaatsbepaling d.m.v. GPS automatisch naar het SiDLY Care platform en app. De zorgprofessional hoeft dus zelf geen gegevens in te voeren. Zo kan er efficiënter worden gewerkt, waardoor de kosten van patiëntenservice teruggedrongen wordt. De zorgprofessional kan zelf bepalen wanneer er een rapportage moet worden uitgedraaid. SiDLY Care kan ook als ondersteuning op afstand worden ingezet bijvoorbeeld tijdens herstel van de patiënt thuis.

12-3 ALLEEN GEBRUIKEN ALS ER RUIMTE IS

Voordelen op een rijtje: belangrijke parameters worden continu gecontroleerd, er worden regelmatig metingen uitgevoerd, ondersteuning tijdens herstel, gebruiksvriendelijk, gevoel van zekerheid, autonoom apparaat, discrete grootte, tijd- en kostenbesparend.

SiDLY Care wordt sinds oktober 2015 zeer enthousiast ontvangen in meer dan 8 landen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Nieuwsgierig geworden? Een sample wordt op aanvraag verstrekt.

www.hulpmiddelencheck.nl info@hulpmiddelencheck.nl tel: 0543-842860

Bron: Hulpmiddelencheck.nl