In de jaarlijkse verkiezing van Beste Werkgevers staan vier leden van ActiZ. ActiZ feliciteert hen met dit mooie resultaat.
Stichting Buurtzorg is op 6 oktober in Theater Amsterdam uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland. Net als vorig jaar behaalden zij de hoogste score in de categorie ‘meer dan 1000 medewerkers’. Zorgorganisatie Sint Jozefoord is verkozen tot Beste Werkgever in de categorie ‘minder dan 1000 medewerkers’. De uitreiking is georganiseerd door Effectory en Intermediair.
Zorgorganisaties scoren opvallend goed in deze verkiezing van beste werkgever. In de top tien van organisaties met meer dan 1000 werknemers staan maar liefst drie leden van ActiZ: Buurtzorg, op de derde plaats Zorggroep Elde en op de zevende plaats Azora. Ook bij de organisaties met minder dan 1000 werknemers is de branche van verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg vertegenwoordigd met Sint Jozefoord op de eerste plaats.
ActiZ feliciteert haar leden met dit mooie resultaat!
Goed werkgeverschap
Het geheim van goed werkgeverschap zit volgens directeuren Guido Heezen van Effectory en Sander van den Hout van onder meer Intermediair in de ‘bottom up’ aanpak om innovaties uit te voeren. ‘Deze organisaties hebben de moed om hun medewerkers serieus te nemen. De meest succesvolle organisaties kijken welke ideeën er op de werkvloer leven.’
Het Beste Werkgeversonderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Effectory en Intermediair onder werkgevers die zich bij Effectory hebben aangesloten. Aan het onderzoek namen 347 organisaties deel en in totaal beoordeelden 201.029 medewerkers hun werkgever. De positie op de ranglijst is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers. De top 50 van beste werkgevers staat op de website van Effectory