Per 1 september aanstaande treedt mr. Christine Beij aan als nieuwe directeur van Het Oogzorgnetwerk, een landelijk netwerk van oogheelkundige afdelingen van ziekenhuizen. Christine Beij volgt de huidige directeur, René Baljon, die per 1 september zal starten in een nieuwe baan als directeur Medisch Service Centrum van Sensire te Varsseveld op.

Christine is in 2012 begonnen als jurist en secretaris Raad van Bestuur bij Het Oogziekenhuis Rotterdam. Sinds begin dit jaar is zij manager van de afdelingen Commercie en Facilitair. Christine is pragmatisch en ondernemend. Zij zal haar kennis en ervaring opgedaan in Het Oogziekenhuis inzetten om een nieuwe impuls te geven aan Het Oogzorgnetwerk. Daarbij wil zij de banden tussen Het Oogziekenhuis en verschillende strategische partners binnen het gehele oogheelkundig spectrum versterken. “Het zal niet makkelijk zijn om in de voetsporen van René Baljon te treden maar met dit team van ervaren adviseurs durf ik die uitdaging aan” aldus Christine.

Het Oogzorgnetwerk, een landelijk samenwerkingsverband in de oogheelkunde, is in 2001 ontstaan op initiatief van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Bron: Het Oogziekenhuis Rotterdam