Op zaterdag 3 oktober organiseert het Maastricht UMC+ in samenwerking met De Hart & Vaatgroep de Landelijke dag Erfelijke Hartaandoeningen.
Deze middag is gratis te bezoeken en speciaal bedoeld voor mensen met (mogelijke) aanleg voor een familiaire hartziekte. Tijdens de bijeenkomst vinden diverse lezingen plaats door experts op het gebied van cardiologie en klinische genetica. Tevens kunnen mensen deelnemen aan workshops en al hun vragen voorleggen aan de aanwezige deskundigen.
Hoe weet ik of ik aanleg heb voor een hartziekte? Welke onderzoeken worden gebruikt om dat op te sporen? En hoe zit het met mijn kinderen, lopen die ook risico? Slechts een aantal vragen waar mensen die een (mogelijke) erfelijke hartaandoening hebben mee kunnen zitten. Tijdens de informatiemiddag gaan de Maastrichtse deskundigen in, op deze, en tal van andere aspecten aan de hand van lezingen, interactieve workshops en vraagsessies.
Datum: 03 oktober 2015
Tijd: 12:30 tot 18:30
Locatie: Universiteit Maastricht, Universiteitssingel 40, Maastricht
Geïnteresseerden kunnen zich vóór 25 september 2015 aanmelden via de website van de Hart & Vaatgroep of telefonisch via: 088 1111600. Meer informatie over het programma.