Zorg & ICT

Van 14 t/m 16 juni 2022 vinden de vakbeurzen Zorg & ICT en Zorgtotaal plaats in Jaarbeurs in Utrecht. Beide beurzen zijn onderdeel van de eerste live editie van Dutch Health Week, het grootste en meest inspirerende evenement voor zorg, gezondheid en life sciences in Utrecht.

Samen werken aan zorg en gezondheid

Willen we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd bieden, dan moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineenslaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, oplossingen en innovaties, zodat we ook toekomstige generaties toegankelijke en betaalbare zorg kunnen bieden. Het centrale thema van Zorg & ICT en Zorgtotaal is dan ook ‘Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid’.

Over Zorg & ICT

Op de beursvloer van Zorg & ICT kom je alle ins & outs te weten over digitaal gedreven zorg en hoe relevante ICT-oplossingen en technologieën de zorg structureel gaan veranderen. Ruim 140 exposanten staan voor je klaar om hun kennis met jou te delen, zowel op hun stands als tijdens theatersessies. Daarnaast kun je deelnemen aan begeleide beurstours, het Privacy & Security Plein en Data Plein bezoeken en heeft ActiZ een eigen theater waar sprekers je bijpraten over informatisering en technologie in de zorg.

Over Zorgtotaal

Hoe kunnen we de transformatie naar een duurzame zorg en gezonde samenleving versnellen? Laat je hierover inspireren op Zorgtotaal, waar je de laatste ontwikkelingen ziet op het gebied van voeding, facilitaire zaken en hulpmiddelen. Op Zorgtotaal zijn ruim 100 exposanten aanwezig en vind je het Healthy Food Park, een ontmoetingsplek waar je netwerkt met vakcollega’s en informatie uitwisselt over duurzaamheid, vitaliteit en gastvrijheid.

Programma

Tijdens Zorg & ICT en Zorgtotaal kun je drie dagen lang een boeiend en verrassend programma volgen in diverse Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy.

Daarnaast presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma in de Dutch Health Hub Arena. Dagelijks kun je daar interessante sessies door topsprekers bijwonen over het specifieke thema van de dag: duurzaamheid (14 juni), digitale zorg (15 juni) en gezondheid (16 juni).

Zorg & ICT - foto van de beursvloer van editie 2021

Gratis aanmelden Zorg & ICT en Zorgtotaal

Bekijk het volledige programma en meld je aan voor gratis toegang

Na registratie kun je met je toegangsbewijs beide beurzen bezoeken. Ook heb je toegang tot de beurs Support die plaatsvindt van 15 t/m 18 juni in Jaarbeurs, Utrecht. Support is hét event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional.

Algemene informatie

  • Wanneer: 14 t/m 16 juni 2022 van 9.30 tot 16.30 uur
  • Waar: hal 1 t/m 4 in Jaarbeurs, Utrecht
  • Voor wie: directie en algemeen management, zorgmanagers en -professionals, ICT-managers/medewerkers/consultants, facilitair managers, inkopermanagers, logistiek managers.