NEN organiseert op 24 januari 2017 een symposium over de nieuwe Europese wetgeving voor medische hulpmiddelen. Wat houdt deze wetgeving precies in? Wat verandert er in de keten en voor wie? Belangrijke veranderingen uit de nieuwe wet- en regelgeving worden door deskundige sprekers toegelicht.

De dag bestaat uit een plenair programma met presentaties. In de middag is er een keuzeprogramma waarbij deelnemers kunnen kiezen voor twee van de onderstaande workshops:

  • Toelichting wet- en regelgeving
  • Veranderingen in classificatie
  • PMS en standaardisatie
  • Klinisch onderzoek en evaluatie
  • De rol van Notified Body

Het doel is dat deelnemers na afloop van het evenement meer kennis beschikken over de nieuwe wetgeving voor medische hulpmiddelen en meer inzicht hebben in de issues die ze op dienen te pakken.

Voor wie?
Elke belanghebbende partij is welkom. Specifiek zoomt men in op kleinere organisaties, die niet de mankracht hebben zich optimaal voor te bereiden en aanpassingen te doen.

Meer informatie
Bekijk het volledige programma en/of meld u direct aan voor dit symposium. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees op tijd. Voor inhoudelijke informatie over dit symposium: Saliha Lalout, Consultant NEN Zorg & Welzijn, telefoon (015) 2 690 431 of e-mail zw@nen.nl. Voor organisatorische vragen: NEN Evenementen, telefoon (015) 2 690 422 of e-mail evenementen@nen.nl.

Bron: NEN