Na 20 jaar succesvolle coöperatie onder de vlag van FME is de tijd rijp voor een verzelfstandiging van de organisatie Task Force Health Care.

TFHC voorzitter Thijs Teeling noemt het een belangrijke stap in de strategische ontwikkeling van de organisatie:

“Binnen de afdeling Internationaal Ondernemen van de FME heeft de TFHC zichzelf kunnen ontwikkelen en is zij uitgegroeid tot hét internationaliseringsplatform van de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health (LSH). De komende jaren zal de TFHC haar ambities voortzetten en zal zij een belangrijke rol spelen in de uitvoering van de internationale strategie van de Topsector LSH. Mede daarom is er besloten om te voldoen aan de wens zich dichter bij belangrijke stakeholders te vestigen zoals de Ministeries, RVO en de Topsector LSH. De TFHC slaat haar vleugels uit naar het World Trade Center te Den Haag.

Samenwerking met de FME in het algemeen én met de afdeling Internationaal Ondernemen in het bijzonder zal worden voortgezet, daarnaast zal de TFHC blijven participeren binnen het FME Life Sciences & Health cluster.’’

Improving Healthcare Together since 1996
Daarbij is het een extra bijzonder jaar aangezien de TFHC dit jaar 20 jaar bestaat. Sinds 1996 draagt de TFHC bij aan het verbeteren van de internationale gezondheidszorg met behulp van Nederlandse expertise. Op 27 september 2016 zullen we het 20 jaar jubileum vieren onder het credo ‘Improving Healthcare Together since 1996’ – u ontvangt spoedig een ‘uitnodiging’!