Bernhoven houdt op 2 juli, 4 juli, 3 september en 12 september informatiebijeenkomsten over de mogelijkheid om te participeren in Bernhoven middels converteerbare obligaties uitgegeven via platform AndersFinancieren. De obligatielening Bernhoven 2019 maakt het voor (onder andere) alle inwoners in de regio mogelijk om obligatiehouder van Bernhoven te worden.

 

Vergroten van betrokkenheid

Niet alleen de mensen die in Bernhoven werken voelen zich bij hun ziekenhuis betrokken. Een ziekenhuis heeft ook voor de inwoners van de regio grote betekenis, het gaat over leven en dood. Een plaats waar belangrijke  gebeurtenissen in het leven plaatsvinden.

 

Om deze betrokkenheid tastbaar te maken, is het mogelijk om obligatiehouder te worden. De converteerbare obligatielening Bernhoven III kent een looptijd van negen jaar en deelnemers ontvangen hierop jaarlijks 4% rente. De minimale inleg is 500 euro. Op de obligatielening zit een conversieplicht. Dit betekent dat, zodra de wet het toelaat, uw inleg omgezet wordt in aandelen.

 

Als deelnemer dient men zich goed te realiseren dat men de inleg na conversie niet terugkrijgt, maar aandelen ontvangt. Hierdoor is men daadwerkelijk mede-eigenaar van Bernhoven. Als de wet niet binnen negen jaar aangepast wordt, krijgt men aan het einde van de looptijd de inleg uitbetaald.

 

Meer weten over wat dit precies betekent?

Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten.

  • 2 juli in de raadszaal van de gemeente Oss, Raadhuislaan 2, (aanvang 19.30 uur)
  • 4 juli in de raadszaal van de gemeente Uden, Markt 145 (aanvang 19.30 uur)
  • 3 en 12 september in restaurant Bernhoven, Nistelrodeseweg 10, Uden (aanvang 19.30 uur)

Algemeen directeur Geert van den Enden geeft tijdens deze bijeenkomsten een uitgebreide toelichting. Kijk voor meer informatie op www.bernhoven.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomsten.